آموزش کامل حذف اکانت لینکدین در کامپیوتر و گوشی
درحالیکه فرآیند ثبتنام در لینکدین بسیار ساده است، اما شاید همه کاربران با روش حذف حساب کاربری آشنایی نداشته باشند. در این مطلب از سری آموزشهای شبکه اجتماعی لینکدین، نحوه حذف اکانت و نکات مهمی که باید قبل از انجام این کار مد نظر قرار دهید را بررسی میکنیم.
نکات مهم قبل از حذف اکانت لینکدین
لینکدین پرطرفدارترین شبکه اجتماعی متمرکز بر کسبوکار است و امکانات متنوعی برای کارفرماها و جویندگان کار فراهم میکند. پیش از مراجعه به آموزش حذف اکانت، به چند نکته کلیدی توجه کنید:
🔗 بیشتر بخوانید: سهم بازار ویندوز ۱۰ هم چنان دو برابر زیاد تر از ویندوز ۱۱ است
- با حذف اکانت، تمام ارتباطات و مخاطبانی که با آنها در تعامل بودید از دست میروند.
- پس از حذف، پروفایل شما دیگر در نتایج جستجوی دیگر کاربران نمایش داده نمیشود.
- بهتر است قبل از حذف اکانت، اشتراک پریمیوم لینکدین (در صورت داشتن) را غیرفعال کنید.
نحوه حذف اکانت لینکدین

شما میتوانید هم از طریق کامپیوتر و هم از طریق تلفن هوشمند نسبت به حذف اکانت اقدام کنید. در ادامه راهنمای هر دو روش آورده شده است.
حذف اکانت لینکدین با کامپیوتر
برای حذف اکانت از طریق کامپیوتر، ابتدا از صفحه اصلی لینکدین، روی عکس پروفایل خود در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید و گزینه Settings & Privacy را انتخاب نمایید.
🔗 بیشتر بخوانید: عکس روز ناسا: بازوهای درحال بازشدن M۵۱_آفتاب وطن

در صفحه بازشده، از بخش Account preferences که بهصورت پیشفرض نمایش داده میشود، به قسمت «Account management» بروید و روی گزینه «Close account» (آخرین آیتم) کلیک کنید.

سپس پیغامی نمایش داده میشود که در آن باید روی گزینه Continue بزنید.
🔗 بیشتر بخوانید: شرکت OpenAI هوش مصنوعی تشکیل موسیقی گسترش میدهد_آفتاب وطن

در مرحله بعد، باید دلیل حذف اکانت خود را مشخص کنید و سپس روی دکمه Next کلیک نمایید.

در نهایت، لازم است یک بار رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید تا اکانت لینکدین شما برای همیشه حذف شود.

حذف اکانت لینکدین با گوشی
برای حذف اکانت با گوشی نیز باید مراحل زیر را طی کنید.
ابتدا اپلیکیشن LinkedIn را باز کنید و روی عکس پروفایل خود بزنید تا منوی کناری نمایش داده شود. از پایین این منو، روی Settings بزنید تا به تنظیمات اپلیکیشن بروید.

از قسمت تنظیمات، گزینه Account preferences را انتخاب کنید.

با اسکرول به پایین صفحه، گزینه Close Account را مشاهده خواهید کرد.

مراحل ادامه همانند روش کامپیوتر است: باید دلیل حذف را بیان کنید و رمز عبور خود را وارد نمایید. این روند در تلفنهای اندرویدی و iOS یکسان است.
نحوه بازیابی اکانت حذفشده لینکدین

اگر مایل هستید حساب بستهشده لینکدین خود را بازیابی کنید، میتوانید در طول دو هفته اول پس از حذف این کار را انجام دهید. در واقع پس از ۱۴ روز، لینکدین حساب کاربری و تمام اطلاعات ذخیرهشده شما را بهصورت دائم حذف میکند.
برای فعالسازی مجدد حساب، مراحل زیر را دنبال کنید:
- لینک ارسالشده به ایمیل شما پس از حذف اکانت را باز کنید یا با آدرس ایمیل و رمز عبور خود در لینکدین وارد شوید.
- گزینه «Reactivate» را انتخاب کنید. لینکدین در این مرحله ایمیلی برای شما ارسال میکند که در آن میتوانید تأیید کنید میخواهید حساب بستهشده خود را بازیابی کنید.
جمعبندی
حذف اکانت لینکدین به همین سادگی است و همانطور که اشاره شد، پس از انجام این کار نیز میتوانید در بازه زمانی ۱۴ روزه آن را بازیابی کنید. با این حال باید بدانید که برخی از اطلاعات پروفایل شما، مانند گروهها، بازدیدکنندگان پروفایل، دعوتنامهها و تأییدیهها پس از بازیابی حساب، مجدداً در دسترس قرار نمیگیرند. به همین دلیل بهتر است پیش از حذف حساب، به طور کامل بر این موضوع فکر کنید.
سوالات متداول
بله. لینکدین این قابلیت را در اختیار کاربران قرار داده که حساب خود را در هر زمانی که خواستند برای همیشه حذف کنند.
علاوه بر کامپیوتر، با اپلیکیشن مخصوص تلفنهای اندرویدی و iOS لینکدین نیز میتوانید حساب خود را حذف کنید.
پس از حذف حساب، شما دو هفته فرصت دارید تا با ورود به حساب خود، آن را برگردانید.