قیمت پنیر کیلویی ۲۹۰ هزار تومان
[ad_1]
قیمت پنیر کم چرب در بازار روز برای تاریخ ۲۹ آبان ۱۴۰۲ اظهار شد که بر پایه آن قیمت پنیر تازه پاستوریزه پگاه ۷۵۰ گرمی مبلغ ۵۰ هزار و ۴۰۰ تومان است.
قیمت پنیر خامه ای
قیمت پنیر سفید تازه کم چرب روزانه مبلغ ۸۱ هزار تومان اظهار شده است.
قیمت پنیر محلی
قیمت پنیر لیقوان کیلویی ۲۹۰ هزار اظهار شده است.
دیگر پنیرها
قیمت پنیر پیتزای مطهر پروسس رنده شده یک کیلویی مبلغ ۲۹۵ هزار تومان قیمت گذاری شده است.
|
نوع
|
نام محصول
|
مقدار
|
قیمت / تومان
|
|---|---|---|---|
|
پنیر محلی
|
پنیر لیقوان گوسفندی
|
۱ کیلویی
|
۲۹۰,۰۰۰
|
|
پنیر لیقوان گوسفندی پر چرب
|
۲۴۴,۴۰۰
|
||
|
پنیر محلی دامنه های سبلان
|
۲۶۰,۰۰۰
|
||
|
پنیر محلی گاو(لاکتیکی)
|
۱۸۳,۰۰۰
|
||
|
پنیر پونه محلی
|
۱۴۵,۰۰۰
|
||
|
پنیر پاستوریزه
|
پنیر فتا دوشه هراز
|
۴۰۰ گرم
|
۴۹,۸۰۰
|
|
پنیر لبنه آنا کاله
|
۳۵۰ گرم
|
۵۳,۰۰۰
|
|
|
پنیر تازه پاستوریزه پگاه
|
۴۵۰ گرم
|
۵۰,۴۰۰
|
|
|
پنیر سفید تازه کم چرب روزانه
|
۵۱۵ گرم
|
۸۱,۰۰۰
|
|
|
پنیر لبنه پرچرب آلیما
|
۷۵۰ گرم
|
۱۱۵,۰۰۰
|
|
|
دیگر پنیرها
|
پنیر ماسکار پونه کاله
|
۲۰۰ گرم
|
۴۲,۰۰۰
|
|
پنیر ورقه ای گودا کاله
|
۱۸۰ گرم
|
۷۳,۰۰۰
|
|
|
پنیر ورقه ای پارمسان کاله
|
۱۸۰گرم
|
۷۳,۰۰۰
|
|
|
پنیر ورقه ای چدار پگاه
|
۱۸۰ گرم
|
۶۷,۰۰۰
|
پنیر را با چی نخوریم ؟
پنیر در طب سنتی داراج مزاج سرد و تر است بر همین مبنا پنیر را نباید با مواد غذایی که آنها هم داری مزاج سرد می باشند مصرف کرد . پنیر باید به همراه مصلحاتی نظیر نعنا، زیره، آویشن، سیاه دانه، گردو و عسل مصرف گردد تا خواص و مزاج آن بهبود یابد و از عوارض آن کاسته بشود.
پنیر را با هندوانه نخوریم
هندوانه دارای طبع سرد است و همانطور که گفتیم پنیر نباید با مواد غذایی داری طبع سرد خورده بشود .مصرف سردی زیاد در طب سنتی زیاد نکوهش شده . افراد بسیاری طعم پنیر با هندوانه را دوست دارند ولی باید بدانید که خوردن مداوم این دو ماده غذایی باهم امکان پذیر علتابراز عارضهها و بیماریهای گوناگون شامل دیابت، اختلالات عصبی، گوارشی و … بشود.
مسئله فرد دیگر که مانع خوردن پنیر با هندوانه میشود هضم این دو با هم است . هندوانه یک میوه سنگین هضم است ،پنیر نیز به علت وجود پروتئین بالا و بدن انرژی بسیاری را برای تجزیه پروتئین ها صرف می کند .هنگامیکه پنیر را با هندوانه میخورید بدن باید انرژی بسیاری را صرف هضم این خوراکی کند .
پنیر را با خیار و گوجه نخوریم
گوجه و خیار نیز همانند هندوانه دارای طبع سرد می باشند به این علت بهتر است با این که طعم زیاد خوبی در کنار پنیر تشکیل می کنند از مصرف مداوم آنها با هم بپرهیزید .یا اگر بعضی اوقات اوقات دوست داشتید که پنیر را با گوجه و خیار بخورید حتما از گردو نیز در کنار آن منفعت گیری کنید تا بدنتان کمتر دچار سردی بشود .
پنیر را با حبوبات نخوریم
یکی از ترکیب هایی که زیاد تر در انواع سالاد دیده میشود منفعت گیری از پنیر در کنار حبوبات پخته است . ترکیب پنیر در کنار حبوباتی همانند لوبیا بههمراه سس تند مطمئنا تشکیل نفخ ،گاز معده و دیگر مشکلات مربوط به هضم غذارا بهمراه خواهد داشت .
پنیر را با گوشت نخورید
یک از ترکیباتی که در کنار پنیر زیاد نهی شده است گوشت است . بله تعداد بسیاری از غذاها همانند برخی املت ها و کوفته ها در کنار گوشت ،پنیر را نیز منفعت گیری می کنند . پنیر به همراه گوشت سطح پروتئین بالایی را تشکیل می کند در نتیجه طبیعتا هضمشان هم زیاد سخت است.
پنیر با بادام
بادام یکی از مواد غذایی است که اگر با پنیر مصرف بشود، علتابراز مشکلات گوارشی میبشود. ترکیب پنیر و بادام میتواند به تشکیل سنگ کلیه و مثانه منتهی بشود. به این علت تا حد ممکن این ترکیب را مصرف نکنید.
خوردن پنیر با سبزیجات
یقیناً که سبزیجات طیف گسترده و مختلفی را شامل خواهد شد، به همین علت هم امکان پذیر کمی این دستهبندی بزرگ به نظر برسد ولی تقسیمبندی آنها، کار را راحتتر میکند. برای مصرف سبزیجات با پنیر، از مثالهایی منفعت گیری کنید که طعم نسبتا ملایمی دارند. برای مثال رازیانه، گزینه خوبی است. اگر هم به فکر درست کردن یک سالاد با پنیر هستید، سبزیهایی که کمی طعم فلفلی دارند همانند آرگوولا و رادیکیو (نوعی کاهوی قرمز که از نظر ظاهری همانند کلم قرمز است) ترکیبی عالی میسازند.
از طرف دیگر از ترکیب سبزیهایی همانند کلم بروکلی، هویج، لوبیا سبز، کرفس و گل کلم با پنیر اجتناب کنید. این سبزیجات برای اضافه کردن به پنیر چندان مناسب نیستند، مخصوصا اگر به طور پخته یا آبپز شده آنها را به کار ببرید. در صورت امکان این سبزیها را به طور خام به پنیر اضافه کنید.
پنیر با مرکبات یا میوههای پر اسید
درست است که پرتقال، گریپ فروت، کیوی و آناناس طعمهای دلانگیزی دارند، اما نه برای ترکیب کردن با پنیر. این در حالی است که میوههایی همانند سیب، گلابی، انگور و انجیر، حسابی با پنیر هماهنگ خواهد شد، حتی اگر آنها را به طور میوه خشک به کار ببرید.
اقتصاد آنلاین
[ad_2]
منبع