دمی گوجه با ته‌انداز مرغ زعفرانی| یک غذای خاص برای مهمانی ها!_آفتاب وطن

دمی گوجه با ته‌انداز مرغ زعفرانی یک غذای خاص برای

[ad_1]
به گزارش آفتاب وطن




 پلو‌های مخلوط در سفره غذای ایرانی‌ها جایگاه مخصوص به خود را دارند. باقالی پلو، کلم پلو، هویج پلو، شیرین پلو، لوبیا پلو، مرصع پلو، آلبالو پلو و… از انواع پلو‌های مخلوطی می باشند که در مهمانی‌ها طرفداران خاص خود را دارند. دمی گوجه یکی از دمی‌های مشهور ایرانی است که طرفداران زیاد بسیاری دارد و برای درست کردن آن نیاز به زمان بسیاری ندارد و تقریبا یک غذای سریع محسوب میشود. شما میتوانید اینبار دمی گوجه را به شکلی متفاوت درست کنید که هم خوشمزه‌تر است و هم برای پذیرایی از مهمان یک گزینه عالی است. دمی گوجه با ته انداز مرغ زعفرانی شخصیت خاصی به دمی گوجه ساده میبخشد، یک شخصیت خاص و خوشمزه! اگر دوست دارید این غذای خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این نوشته با ما همراه باشید.

مواد ملزوم

برنج: ۳ پیمانه

گوجه فرنگی: ۵ عدد

سیب زمینی: ۱ عدد

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

ران مرغ: ۲ عدد

فلفل دلمه ای: نصف یک فلفل کوچک

سیر: ۲ حبه

زردچوبه، نمک و فلفل: به مقدار ملزوم

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ و گردشگری را در آفتاب وطن بخوانید.

زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار ملزوم

آب مرغ: ۲ پیمانه

نحوه تهیه

دمی گوجه با ته انداز مرغ

برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا مقداری روغن داخل یک قابلمه بریزید و هنگامی داغ شد، کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. اکنون تکه‌های مرغ را داخل روغن و زعفران همراه با کمی نمک و فلفل تفت بدهید، سپس حبه‌های سیر را همراه با فلفل دلمه‌ای خرد شده و یک لیوان آب به آن اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا مرغ بپزد. در مرحله سپس پیاز را پوست و به طور خلالی خرد کنید. مقداری روغن داخل یک قابلمه مناسب بریزید و پیاز‌های خرد شده را به آن اضافه کنید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا پیاز‌ها سرخ شود. سپس کمی زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کنید. سیب زمینی را به طور نگینی خرد کنید و به پیازداغ اضافه کنید.

گوجه فرنگی را میکس یا رنده کنید و همراه با رب گوجه فرنگی به پیاز و سیب زمینی اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید، سپس برنج را که از قبل خیس داده اید، داخل قابلمه بریزید و ۲ پیمانه از آب مرغ پخته را داخل آن بریزید. مواظب باشید آب اضافه نریزید تا دمی شما شفته نشود. صبر کنید آب برنج کشیده شود، سپس قابلمه را از روی اجاق بردارید. کف یک قابلمه نچسب کمی روغن بریزید. مرغ‌های پخته را کف قابلمه بگذارید و کمی زعفران دم کرده روی آن بریزید و برنجی که آبش کشیده شده را روی تکه‌های مرغ بریزید و روی قابلمه دمکنی بگذارید. حرارت را کم کنید و ۴۰ دقیقه زمان بدهید تا برنج دم بکشد، سپس دمی را داخل دیس برگردانید و میل کنید، نوش جان.

نکات مهم

۱ ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در رابطه کاربرد انواع پیاز‌ها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیازهاست، اغاز کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم‌تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً همانند پیاز قرمز است و می‌شود آن را به طور خام خورد و یا در سالاد‌ها از آن منفعت گیری کرد.

۲ ـ حتما برنج را سپس از پاک کردن با آب ولرم بشویید. دقت داشته باشید که باید آنقدر برنج را بشویید تا رنگ آب شفاف شود. در میانه شستشو از چنگ زدن برنج خودداری کنید؛ چون علتخرد شدن برنج می‌شود. برنج باید حدودا ۴ ساعت خیس بخورد. یقیناً این زمان زمان در رابطه برنج نو که تازه از شالیزار آمده است و آن را خریداری کرده‌اید، کمتر است. برنج نو را بهتر است نیم ساعت زیاد تر خیس نکنید. سپس از خیس کردن برنج با آب ولرم حتما به آن نمک اضافه کنید. اگر قرار است برنج را آبکش کنید، نمک بیشتری بریزید و اگر برنج شما کته است، زیاد کم نمک اضافه کنید.

۳ ـ به جای ران مرغ برای پخت این غذا می‌توانید از سینه یا فیله مرغ هم منفعت گیری کنید. حتما مرغ را با پیاز، دو حبه سیر، چوب دارچین یا برگ بو، مقداری نمک و زردچوبه بپزید تا بوی زحم مرغ گرفته شود.

فرارو




دسته بنی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

اخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع