رمز و راز خوشمزه شدن ماکارونی مجلسی_آفتاب وطن

1714268294 رمز و راز خوشمزه شدن ماکارونی مجلسی آفتاب وطن

[ad_1]
به گزارش آفتاب وطن

بدون شک ماکارونی یکی از غذا‌های مورد علاقه ایرانی‌ها می‌باشد و کمتر فردی اشکار می‌شود که ماکارونی با ته‌دیگ سیب‌زمینی را رد کند و به آن عکس العمل نشان ندهد. برای تهیه ماکارونی مجلسی خوشمزه باید یک‌سری نکات را مراعات کنید.

زیاد‌ها ماکارونی درست کردند، ولی برای تهیه ماکارونی مجلسی خوشمزه باید یک سری نکات را مراعات کنید که در ادامه نوشته آورده شده است.

رمز و راز تهیه ماکارونی خوشمزه و خوش فرم:

۱ – اگر نشاسته ماکارونی به خوبی از آن خارج شود ماکارونی شما خوشمزه‌تر می‌شود، چون به راحتی سس ماکارونی به خرد آن می‌رود و مزه بسیار‌ای می‌گیرد. برای همین هنگامی ماکارونی پخت باید به وسیله آب سرد آن را آبکش کنید تا نشاسته‌ای آن خارج شود و هم با دست ماکارونی‌ها را باز کنید تا به یکدیگر نچسبد و ماکارونی را بد فرم نکند.

۲ – برای این که ته دیگ سیب زمینی اختصاصی‌ای داشته باشید که به راحتی از قابلمه جدا شود شما باید ابتدا سیب زمینی‌ها را مقداری با روغن زیتون سرخ کنید و سپس مقداری کنجد به ته قابلمه بریزید و سیب زمینی‌ها را روی آن‌ها قرار دهید. این کار علتمی‌شود سیب زمینی‌ها خوش رنگ‌تر شود و به راحتی از قابلمه جدا شود.

۳ -به زمان پخت ماکارونی در قابلمه آب جوش، از نمک، زردچوبه و روغن منفعت گیری کنید تا از وا رفتن و چسبندگی ماکارونی جلوگیری کند.

۴ – تلاش کنید از ماکارونی‌های با قطر کم منفعت گیری کنید، چون هم تایم پخت کمتری دارد و هم مقدار نشاسته آن‌ها کمتر است.

۵ – هنگامی آب قابلمه جوش آمد و شما میخواهید ماکارونی را با آن اضافه کنید ابتدا مقداری آبلیمو اضافه کنید و سپس ماکارونی‌ها را اضافه کنید این کار علتمی‌شود ماکارونی مزه بهتری بگیرد و حتما به ماکارونی در حال جوش نمک اضافه کنید تا ماکارونی مزه خوبی بگیرد.

۶ – قابلمه‌ای که برای جوشاندن ماکارونی در آن منفعت گیری میکنید باید بزرگ باشد تا نشاسته‌های ماکارونی سپس از جدا شدن از ماکارونی مجدد به خرد ماکارونی نرود و علتچسبندگی ماکارونی نشود.

۷ – طعم خوشمزه ماکارونی به مایه آن است بعد تلاش کنید حتما از سیر و فلفل دلمه‌ای در مایه ماکارونی منفعت گیری کنید تا مزه بهتری بگیرد.

۸ – هنگامی ماکارونی به مرحله دم کردن رسید نصف فنجان آب ماکارونی می‌توانید اضافه کنید تا ماکارونی خوب بخار کند و رنگ ماکارونی را قرمزتر کند و بافتی نرم به ماکارونی‌ها بدهد.

۹ – برای این که ماکارونی عطر و رنگ بی نظیری بگیرد یک قاشق چایخوری زعفران دم کرده به مایه آن اضافه کنید.

۱۰ – هنگامی ماکارونی را درون قابلمه آب جوش می‌ریزید دقت داشته باشید که نباید ماکارونی‌ها را زیاد هم بزنید، چون علتمی‌شود ماکارونی شما خمیر شود.

منبع: برترین‌ها

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ و گردشگری را در آفتاب وطن بخوانید.

 

دسته بنی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

اخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع