خواص دمنوش عناب و دستور تهیه آن_آفتاب وطن
[ad_1]
به گزارش آفتاب وطن
به گزارش همشهری آنلاین، در فرهنگ ما جوشانده یا دمنوش و هر نوشیدنی که از جوشیدن به عمل آمده باشد، با گفتن چای یا دمنوش شناخته شده و شهرت دارد؛ جوشانده عناب یک نوشیدنی گرمکننده است که میتواند به اندازه دلخواه تند یا شیرین باشد (مقدار زنجبیل و شکر سیاه را تنظیم کنید تا اعتدال مورد نظر خود را اشکار کنید) و حتی میتوانید بدون زنجبیل و شکر آن را تهیه کنید که در ادامه آموزش دادهایم.
این نوشیدنی در ابتدا برای درمان سرماخوردگی، سرفه و هر زمان که ناملایمتی در حال و احوال خود حس میکنید ساخته شده است. اما باید اعتراف کنیم که آنقدر خوشمزه است و طعم بینظیری دارد که شما میتوانید بیعلت آن را بنوشید!
نحوه تهیه دمنوش عناب
برای تهیه این جوشانده مقوی مرحله های زیر را جستوجو کنید:
۱- ابتدا عنابها را شسته و خشک کنید.
۲- هستهها را خارج کنید و میوه خردشده را داخل یک قوری بریزید.
۳- قوری را با آب ۸۰ درجه پر کنید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.
۴- جوشانده عناب شما حاضر است. این دمنوش طعم شیرین دارد و احتیاجی به شیرینکردن ندارد.
۵- در صورت تمایل میتوانید چند قطره آبلیمو به آن اضافه نموده و بنوشید.
مسئله: بهتر است عنابها را به دو نصف تقسیم کنید، چون با این کار پوست را باز میکنید و اجازه میدهید طعم بیشتری در نوشیدنی آزاد شود.
مزایا باورنکردنی چای عناب
جوشانده یا چای عناب بیشتر از ۴۰۰۰ سال است که یک درمان سنتی بوده و به گفتن یک نوشیدنی با قیمت و بسیار سالم باقی مانده است. این چنین خواص عناب برای سختی خون نیز بی نظیر است.
چای عناب چیست؟
همانطور که نقد کردیم، چای عناب نوعی چای سنتی یا گیاهی است که از میوه خشک بوته درخت عناب Ziziphus که بومی شمال هند و مناطق چین است، تهیه میشود.
گفتیم این میوه به نام خرمای چینی یا خرمای قرمز نیز شناخته میشود. با این حال، باور بر این است که خود چای در واقع منشأ کرهای دارد و در آن سرزمین به نام Daechu-cha شناخته میشود. رنگ چای قرمز یاقوتی یا قرمز مایل به زرد است که همانند به رنگ میوه خشک مهم است.
تهیه جوشانده عناب
علت این که هزاران سال است که این جوشانده زیاد مورد منفعت گیری و احترام قرار گرفته است، ترکیب مواد مغذی متراکم، از جمله آنتی اکسیدانهای خاص است. این چای میتواند ویتامین C و پلی فنولهای گوناگون و این چنین پتاسیم، آهن و ویتامینهای گروه B را فراهم کند.
مزایا جوشانده عناب
خواص عناب زیاد زیاد است. با اهمیت ترین مزایا جوشانده عناب امکان پذیر شامل توانایی احتمالی آن برای تسکین یبوست، تحکیم سیستم ایمنی، تحکیم سلامت استخوان و افزایش گردش خون و … باشد.
گفتیم که چای عناب راهی عالی برای افزایش مصرف ویتامین B و C است.
خواص جوشانده عناب
آنتی اکسیدان بالقوه
این جوشانده با مقادیر خوبی از ویتامین C و برخی فلاونوئیدهای دیگر، قوت آنتی اکسیدانی بسیاری را در هر فنجان دارد که میتواند به افت التهاب و استرس اکسیداتیو در سراسر بدن پشتیبانی کند و خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را افت دهد.
درمان احتمالی یبوست
جوشانده عناب دارای اثرات محرکی بر روی سیستم گوارشی است و میتواند علائم تحریککننده یبوست، سندرم روده تحریکپذیر و دیگر مشکلات رایج معده را تسکین دهد.
امکان پذیر اضطراب را افت دهد
برای هزاران سال، این چای به طور سنتی برای تسکین بدن و ذهن منفعت گیری میشود و تحقیقات مدرن نشان داده است که میتواند به افت سطح هورمون استرس و افت اضطراب و نوسانات خلقی پشتیبانی کند.
درمان احتمالی سرماخوردگی
قوت تحکیم سیستم ایمنی چای عناب به خوبی شناخته شده است و میتواند به تسکین سرماخوردگی، علائم آنفولانزا و تب پشتیبانی کند. سطح ویتامین C حاضر در این چای علتتحریک تشکیل گلبولهای سفید خون میشود که خط دفاعی اولیه بدن است. اثرات ضد التهابی نیز گلودرد را تسکین خواهند داد.
امکان پذیر سلامت استخوان را بهبود بخشد
مقدار مناسبی از مواد معدنی در این چای وجود دارند، یعنی آهن، کلسیم و فسفر، که میتوانند به بهبود تراکم مواد معدنی استخوان و محافظت در برابر پوکی استخوان پشتیبانی کند.
امکان بهبود عادات خواب وجود دارد
همانطور که حرف های شد، این جوشانده میتواند ذهن را آرام کند، که این چنین امکان پذیر آن را به یک خواب طبیعی عالی برای مصرف درست قبل از رفتن به رختخواب تبدیل کند.
امکان پذیر مشکلات قلبی عروقی را افت دهد
چای عناب دارای سطوح بالایی از آهن است که برای گردش خون زیاد عالی است، چون برای هر گلبول قرمز خون ملزوم است. این به معنی اکسیژن رسانی زیاد تر به قسمتهایی از بدن است که به آن نیاز دارند، در حالی که پتاسیم به افت سختی خون پشتیبانی میکند.
امکان پذیر ظاهر پوست را بهبود بخشد
فلاونوئیدها و ترکیبات فنولیک حاضر در این چای میتوانند رادیکالهای آزاد را قبل از صدمه رساندن به پوست خنثی کنند، به این علت از چین و چروک، لکههای پیری و لکهها جلوگیری میکنند.
نحوه تهیه دمنوش عناب ؛ خواص جوشانده عناب ؛ عوارض جانبی جوشانده عناب چیست؟
روش دیگر نحوه تهیه چای یا جوشانده عناب
ذکر شد که تهیه چای عناب در خانه زیاد ساده است، یقیناً به شرطی که مواد ملزوم را داشته باشید. در حالی که برخی از مردم جوشانده عناب خالص درست میکنند، تعداد بسیاری دیگر ترجیح خواهند داد از دیگر ادویهها و مواد راه اندازی دهنده طعمها همانند دارچین و زنجبیل منفعت گیری کنند.
دستور العمل چای عناب کرهای
زمان آمادهسازی: ۵ دقیقه
زمان پخت: ۴۵ دقیقه
کل زمان: ۵۰ دقیقه
تعداد قولهای غذایی: ۱۶ فنجان
مواد ملزوم:
سه لیتر آب تصفیه شده
چهارده گرم چوب دارچین
چهل عناب خشک
پنجاه و پنج گرم زنجبیل
شکر قهوهای بسته بندی شده (شکر سیاه)
نحوه تهیه:
برای تهیه چای یا جوشانده عناب، زودپز را با سه لیتر آب پر کنید و روی اجاق بگذارید.
ورقههای زنجبیل، عناب خشک و چوب دارچین را به آن اضافه کنید و درب اجاق را ببندید و با سختی به زمان ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.
بعد از آن، حرارت را زیاد کم کنید و ۱۰ دقیقه دیگر زمان پخت بدهید.
بعد از رها شدن سختی، درب اجاق را بردارید و شکر قهوهای را اضافه کنید. بگذارید ۵ دقیقه دیگر یا تا وقتی که به قدر کافی دم بکشد، بجوشد. اکنون چای آماده است. از نوشیدنی گرم خود لذت ببرید.
مسئله: میتوانید آن را با چند دانه کاج در چای سرو کنید.
عوارض جانبی جوشانده عناب
علیرغم مزایا زیاد، برخی عوارض جانبی همانند عوارض بارداری و تداخلات دارویی احتمالی وجود دارد. همانند هر چای گیاهی، فقط از چای عناب در حد اعتدال منفعت گیری کنید.
تحقیقات متناقض در رابطه بی خطر بودن این چای برای زنان باردار تبدیل پیشنهاد کلی برای اجتناب از آن شده است. اگر دیابتی هستید، این چای میتواند قند خون شما را افت دهد، به این علت عمل های احتیاطی را به عمل آورید.
قبل از افزودن این چای به برنامه روزانه خود، در رابطه هرگونه شرایط و موقعیت یا نسخه تجویز شده با پزشک خود سخن بگویید کنید و او را در جریان برنامه تغذیهای خود بگذارید.
دسته بنی مطالب
[ad_2]
منبع