غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و دلچسب_آفتاب وطن

1752219278 غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و

[ad_1]
به گزارش آفتاب وطن

یکی از تفریحاتی که زمان سفر به شهرها و کشورهای گوناگون می‌توان از آن لذت زیاد برد، امتحان‌کردن غذاهای محلی آن سرزمین است. به‌خصوص اگر تصمیم سفر به ترکیه را دارید، حتما غذاهای محلی ترکیه را هم امتحان کنید، چون غذاهای ترکیه ای علاوه‌بر تنوع زیاد، با ذائقه‌ ایرانی‌ها هم سازگاری دارند و سفر خاطره‌انگیزتری برایتان رقم خواهند زد. با ما همراه باشید تا با غذاهای محلی ترکیه زیاد تر آشنا شوید.

۱. دونر

دونر یکی از معروف‌ترین غذاهای ترکیه و یقیناً از غذاهای ملی آلمان است که به شکل‌های گوناگون سرو می‌شود. گوشت این ساندویچ خوشمزه به‌آرامی پخته و طبق معمول برای تهیه‌ آن از گوشت بره، گوساله و مرغ منفعت گیری می‌شود.

شما می‌توانید این غذا را به‌صورت دوروم (کباب پیچیده‌شده در نان لواش) یا اسکندر کباب (دونر به همراه نان پیده و ماست و سس گوجه و کره) میل کنید. این غذا زیاد خوشمزه‌تر از ساندویچ‌های مک دونالد است!

۲. ایچلی کوفته (کوفته مغزدار)

1752219273 829 غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و

این غذای خوشمزه و ترد از بلغور درست می‌شود و مواد میانی آن را گوشت چرخ‌کرده، پیاز، جعفری و بلوط راه اندازی خواهند داد.

۳. لاهماجون

لاهماجون-غذاهای محلی ترکیه

لاهماجون که برخی آن را به‌نادرست پیتزای ترکی می‌نامند، شباهت چندانی به پیتزای کلاسیک ایتالیایی ندارد. برای تهیه‌ لاهماجون گوشت چرخ‌کرده و طعم‌دارشده را روی لایه‌ نازکی از خمیر پخش می‌کنند و قبل پیچیدن خمیر، مقداری آب‌لیموی تازه و جعفری خردشده به آن اضافه می‌کنند. این غذای معروف ترکیه را می‌توانید با قیمت کم در اکثر رستوران‌های شهر اشکار کنید. در میانه گشت‌وگذار در شهر، لاهماجون گزینه‌ خوبی برای ناهار یا بین‌وعده است.

۴. مزه

1752219273 188 غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و

مزه‌ها (پیش‌غذاها) تنوع بسیاری دارند. از بین مزه‌های حاضر می‌توان به فاوا (لوبیای پخته و له‌شده)، کوپوگلو (بادمجان سرخ‌شده به همراه ماست و سس گوجه فرنگی)، موهامارا (سسی شامل فلفل قرمز، گردو، آب‌لیمو وعصاره‌ انار) و انواع سالادها اشاره کرد.

۵. کباب‌ها

1752219273 964 غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و

کباب از محبوب‌ترین غذاهای ترکیه است که می‌توانید در این سرزمین از خوردن انواع گوناگون آن لذت ببرید. انواع کباب‌های ترک عبارت‌اند از:

  • آدانا و اورفا: گوشت بره‌ طعم‌دارشده که به دو صورت تند و معمولی و روی سیخ مخصوص گریل می‌شود.
  • بیتی بیف: گوشت بره‌ کباب‌شده که داخل نان لواش پیچیده و با ترکیب ماست و سس گوجه‌فرنگی سرو می‌شود.
  • شیش کباب: تکه‌های گوشت مرغ یا بره که سپس از طعم‌دارشدن روی سیخ کباب خواهد شد.
  • اسکندر کباب: یکی از کباب‌های معروف ترکیه است که می‌توانید آن را در اکثر خانه‌های کباب خواست دهید. برای تهیه‌ این کباب، فیله‌ گوشت بره در سس گوجه‌فرنگی پخته و به‌همراه برنج یا نان پیتا و ماست سرو می‌شود.

۶. مانتی

p

مانتی هم از دلنشین‌ترین غذاهای ترکیه است. به مکعب‌های زیاد کوچک خمیر که با گوشت چرخ‌کرده پر خواهد شد و سپس از جوشاندن در آب، همراه ماست و سسی متشکل از روغن، پاپریکا، سیر و نعناع سرو خواهد شد، مانتی می‌گویند. مانتی از غذاهای محلی ترکیه است که ظاهر و طعم منحصربه‌فردی دارد.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ و گردشگری را در آفتاب وطن بخوانید.

۷. بالیک اکمک (ساندویچ ماهی)

1752219273 595 غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و

این ساندویچ یکی از بهترین ساندویچ‌های استانبول است که با ماهی گریل‌شده، پیاز و سالاد تهیه می‌شود.

۸. کارنی یاریک

1752219273 545 غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و

کارنی یاریک یکی از غذاهای زیاد رایج در رستوران‌های بازاری استانبول است. برای تهیه‌ این غذای محلی ترکیه سپس از سرخ‌کردن بادمجان، داخل آن را با گوشت مزه‌دارشده و جعفری پر می‌کنند (تقریبا همانند دلمه‌بادمجان ایرانی) و سس گوجه را روی سطح مواد پخش می‌کنند. این غذا همراه برنج و گوجه‌فرنگی هم زیاد خوشمزه است.

۹. کادین بودوکوفته

1752219273 217 غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و

این غذا نوعی کوفته است که برای تهیه‌ آن گلوله‌های کوچک گوشت را داخل تخم‌مرغ و آرد می‌غلتانند و سپس سرخ می‌کنند.

۱۰. هونکار بَیَندی

1752219273 881 غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و

هونکار بَیَندی یکی از غذا های ترکیه و غذایی خوشمزه و کامل است که شامل تکه‌های گوشت بره می‌شود که روی مخلوطی از پوره‌ بادمجان، کره و پنیرِ کاشار ذوب‌شده سرو می‌شود.

۱۱. کوزو تَندیر

کوزوتندیر-غذاهای محلی ترکیه

یکی از غذاهای محلی ترکیه است که برای تهیه آن بره‌ درسته را داخل تنور آویزان می‌کنند تا به‌‌آرامی بپزد. این غذا با گوشت زیاد لطیف تهیه و به‌همراه ایچ پیلاو (برنج همراه تکه‌های جگر، آجیل و نوعی کشمش) یا سیب‌زمینی و ماست سرو می‌شود.

۱۲. ایزگارا بالیک (ماهی تنوری)

1752219274 251 غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و

اگر به استانبول سفر کنید و این غذا را امتحان نکنید، سفر شما ناقص است! بالیک در زبان ترکی به‌معنی ماهی است. ایزگارا بالیک از کبابی‌کردن ماهی‌های فصل همانند هامسی (ماهی کولی)، لِورِک (ماهی خاردار)، چوپرا (ماهی سیم)، ایستاوریت (اردک‌ماهی)، پالاموت (ماهی ماکرل) و لوفِر (ماهی آبی رنگ) تهیه می‌شود.

۱۳. پیده

پیده-غذاهای محلی ترکیه

نمی‌شود از غذاهای ترکیه او گفت از پیده نگفت. پیده خمیر قایقی‌شکل تنوری است که با مواد گوناگون همانند گوشت طعم‌دارشده، اسفناج، تخم‌مرغ و سوجوک (سوسیس مخصوص و تند ترکی) یا کوش‌باشی (تکه‌های کوچک گوشت گوساله‌ طعم‌دارشده) پر می‌شود.

۱۴. یاپراک سارما (دلمه‌ برگ)

1752219274 266 غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و

برگ‌ درخت انگور، کلم یا برگ چغندر پخته و سپس با گوشت طعم‌دارشده، برنج و مغزهای خوراکی و کشمش پر و سپس پیچیده خواهد شد. علاوه‌بر برگ، فلفل‌دلمه‌ای، کدو حلوایی و بادمجان نیز برای تهیه‌ دلمه منفعت گیری می‌شود.

۱۵. سوبورکی

سوبورگی-غذاهای محلی ترکیه

بورک از لایه‌های خمیر زیاد نازک که با مواد گوناگون همانند اسفناج، گوشت و سیب‌زمینی پرشده تهیه می‌شود. لایه‌های خمیر در بورَک معمولی سپس از سرخ‌شدن زیاد ترد خواهد شد. برای تهیه‌ سوبورکی ابتدا لایه‌های خمیر جوشانده خواهد شد و همین علتمی‌شود که بورک سپس از پختن نرم باشد.

۱۶. مِنِمِن

1752219274 474 غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و

مِنِمِن یکی از صبحانه‌های سنتی ترکیه است. این املت از مخلوط تخم‌مرغ و سبزیجات تهیه و گرم و همراه نان سرو می‌شود.

۱۷. باقلوا

1752219274 763 غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و

باقلوا نوعی دسر شیرین و پر از مغزهای روغنی است که خوشمزه‌ترین نوع آن را باید در ترکیه امتحان کنید. این دسر زیاد تر با مقدار بسیاری پسته تزئین می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم که حتما باقلوا را تازه میل کنید. باقلوا یکی از معروف‌ترین غذاهای ترکیه است.

۱۸. گوللاچ

گوللاچ-غذاهای محلی ترکیه

گوللاچ یکی از دسرهای سنتی و از غذاهای محلی ترکیه است که زیاد تر در ماه رمضان مصرف می‌شود. این دسر از خمیر، شیر، گلاب، آجیل و دانه‌های انار تهیه می‌شود. یقیناً امکان پذیر در انواع گوناگون این دسر، از دیگر میوه‌ها و حتی حبوبات نیز منفعت گیری شود.

۱۹. لوکوم

غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و.webp

این دسرِ پر از بادام طعم‌های مختلفی دارد. طبق معمول مقدار بسیاری پودر شکر روی آن پاشیده می‌شود. تلاش کنید به‌جای لوکوم بسته‌بندی‌شده، لوکوم تازه بخرید، چراکه لوکوم‌های بسته‌بندی‌شده به‌علت قرارگرفتن درمعرض نور و داشتن مقدار زیاد شکر طبق معمول از لوکوم تازه خشک‌ترند.

۲۰. پیلاو (پلو)

1752219274 481 غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و

برنج‌های ترکیه زیاد خوشمزه‌اند. در تهیه‌ این پلوها از کره منفعت گیری می‌شود و چرب و برشته‌بودن پلو آن را به یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای محلی ترکیه تبدیل می‌کند. می‌توانید پیلاو را همراه با ماست بخورید و طعم لذیذ و بی همتا آن را بچشید.

۲۱. کاییسی تاتلیسی (شیرینی قیصی)

1752219275 175 غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و

برگه‌‌های زردآلوی خشک‌شده که با آجیل و خامه پر خواهد شد، یکی از بهترین و خوش‌طعم‌ترین دسرهای ترکیه محسوب خواهد شد.

۲۲. باکلالی اِنگینار

باکلالی انگینار-غذاهای محلی ترکیه

برای تهیه‌ این غذای ترکیه ای کنگر فرنگی با سسی از روغن و آب‌لیمو پوشیده و به‌همراه جعفری و لوبیای تازه، سرد سرو می‌شود. باکلالی انگینار یک وعده‌ غذایی سبک و خوشمزه به‌اختصاصی برای فصل تابستان است.

۲۳. موزاییک پاستا (کیک موزاییکی)

1752219275 724 غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و

نوعی کیک شکلاتی که از سس شکلات و بیسکویت خردشده تهیه می‌شود. این کیک ظاهر اشتهابرانگیز و طعم بسیار‌ای دارد. موزاییک پاستا را می‌توانید در اکثر کافه‌ها و قنادی‌های ترکیه اشکار کنید.

۲۴. مرجیمک کوفتسی (کوفته‌ی عدس)

غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و

غذایی مناسب برای گیاه‌خواران است که با عدس، بلغور و سبزیجات خردشده تهیه و طبق معمول به‌گفتن پیش‌غذا سرو می‌شود.

۲۵. ایمام باییلدی

ایمام باییلدی-غذاهای محلی ترکیه

این غذا که با بادمجان تهیه می‌شود، زیاد خوش‌طعم، خوش‌ظاهر و مقوی است و غذایی مهم به‌ حساب می‌آید. برای تهیه‌ این غذا داخل بادمجان را با گوشت چرخ‌کرده، بلغور و برنج و یا سبزیجات پر و سطح بادمجان را با کره یا روغن چرب می‌کنند. سپس بادمجان‌ها داخل فر یا تنور پخته خواهد شد.

۲۶. کونَفه

1752219275 243 غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و

کونَفه یکی از دسرهای خاص و معروف ترکیه است. برای تهیه‌ این دسر رشته‌های خمیر به‌همراه پنیر مخصوص پخته خواهد شد و مقدار بسیاری پودر پسته روی آن پاشیده می‌شود. ازآنجاکه تهیه‌ این دسر در خانه سخت و زمان‌گیر است، می‌توانید آن‌ را از بیرون تهیه کنید.

نوشیدنی‌های ترکیه نیز در خوشمزگی و طعم متفاوت دست‌کمی از غذاهای ترکیه ندارند. حتی برخی از این نوشیدنی‌ها شهرت جهانی دارند. در ادامه برخی از آنها را معارفه می‌کنیم.

۲۷. ثعلب

1752219275 878 غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و

ثعلب نوشیدنی‌ای گرم با بافتی نرم و روان است که از ثعلب تهیه و با دارچین تزئین می‌شود. صادرات ثعلب خالص، به‌علت محدودبودن و پایان منبع های ثعلب غیرقانونی است و تنها راه دسترسی به آن خواست این نوشیدنی در کافه‌های ترکیه است.

۲۸. قهوه ترک

1752219275 404 غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و

نوعی قهوه‌ غلیط و تند که طبق معمول به همراه باقلوا و یا موزاییک کیک سرو می‌شود تا طعم تند و تلخ آن ملایم‌تر شود.

۲۹. شربت لوهوسا

غذاهای محلی ترکیه - شربت لوهوسا

این شربت با جوشاندن میخک، شکر، شکر لوهوسا و دارچین در آب تهیه می‌شود. شکر لوهوسا در واقع نوعی قند است که رنگی بین صورتی و قرمز دارد. شربت لوهوسا رنگ زیبای خود را مدیون قند لوهوساست. ترجمه دقیق نام این شربت «شربت سپس از زایمان» است. همان گونه که به گمان زیاد خودتان گمان زده‌اید، در سرزمین ترکیه این شربت طبق معمول برای خانم‌هایی که به‌تازگی وضع حمل کرده‌اند آماده می‌شود و مهمان‌هایی که به عیادت او می‌آیند نیز با این شربت پذیرایی خواهد شد.

۳۰. آب ترشی

1752219276 305 غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و

این نوشیدنی ترکی همان مایع شورترشی خودمان است. ترک‌ها سبزیجاتی همانند هویج، کلم، چغندر، سیر، فلفل، پیاز و خیار را در آب‌نمک قرار خواهند داد و مایع حاصل از این ترکیب را به‌گفتن نوشیدنی منفعت گیری می‌کنند. این نوشینی طعم شور و تند دارد و رنگ آن صورتی روشن است.

این نوشیدنی طبق معمول همراه ساندویچ ماهی (بالیک اَپشتیبانی) و دیگر غذاهای خیابانی ترکیه فروخته می‌شود.

۳۱. آب شلغم

1752219276 748 غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و

آب شلغم نوشیدنی شهرهای جنوبی آدانا و مرسین در ترکیه است. در ترکیب این نوشیدنی از هویج بنفش، نمک، بلغور، مخمر و آب منفعت گیری می‌شود. آب شلغم سرد در لیوان‌های شیشه‌ای بزرگ و با قطعات هویج سرو می‌شود. بعضی اوقات قبل از سرو نوشیدنی، یک قاشق سس فلفل قرمز تند روی آب شلغم می‌ریزند. این نوشیدنی زیاد تر در کنار آدانا کباب طرف‌دار دارد.

۳۲. بوزا

بوزا غذاهای محلی ترکیه

بوزا نوعی نوشیدنی تخمیرشده و باستانی ترکی است و از گندم، بلغور، ارزن، جو و جو دوسر تهیه می‌شود. به‌باور ترک‌ها، قدمت این نوشیدنی زیاد تر از ۸۰۰۰ سال است و انواع گوناگون آن در آسیای شرقی و بالکان وجود دارد. با دقت به این که گونه اولیه این نوشیدنی مقدار کمی الکل داشته، در قرن ۱۷ سلطان محمد چهارم مصرف آن را ممنوع کرد. سپس نوع بدون الکل بوزا در قرن ۱۹ پدید آمد. پیش‌تر این نوشیدنی را فروشندگان خیابانی می‌فروختند، اما امروزه این نوشیدنی کلاسیک زمستانی بسته‌بندی‌شده در سوپرمارکت‌ها نیز حاضر است.

۳۳. چای ترکی

1752219276 64 غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و.webp

چای تا قبل از دهه ۱۹۵۰ نوشیدنی چندان رایجی در ترکیه نبوده است. در طول جنگ جهانی دوم، قیمت دانه قهوه در ترکیه سر به فلک کشید. ترک‌ها که به‌شدت به کافئین علاقه داشتند، به چای سیاه روی آوردند چراکه چای سیاه در ترکیه قابل‌کشت می بود و کافئین بسیاری داشت.

چای ترکی در فنجان‌های کمر باریک سرو می‌شود. ترک‌ها به مصرف چای در طول روز و به‌اختصاصی در وعده صبحانه علاقه دارند. چای هرچه سرخ‌رنگ‌تر، پرکافئین‌تر و گس‌تر باشد، مقبول‌تر است. ترک‌ها به چایی که همه این ویژگی‌های خوب را یکجا داشته باشد «توشان کانی» می‌گویند. توشان کانی به‌معنی «خون خرگوش» است و به رنگ سرخ چای اشاره دارد.

۳۴. آیران (دوغ)

1752219277 929 غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و

برای ما ایرانی‌ها نیازی به توضیح نیست که دوغ نوشیدنی خنک با ترکیبی از طعم‌های ترش و شور است که از ماست تهیه می‌شود. ترک‌ها هم همانند ما این نوشیدنی سالم و سنتی را دوست دارند و موقع خوردن کباب‌ها آن را می‌نوشند، از جمله:

  • لاهماجون؛
  • پیده؛
  • بورک؛
  • غذاهای گوشتی دوغ.

دوغ یا آیران در رستوران‌های ترکیه بسته‌بندی و کارخانه‌ای سرو می‌شود، اما اگر دوست دارید از طعم واقعی این نوشیدنی لذت ببرید، باید «یاییک آیران» را امتحان کنید. یاییک آیران دوغی است که به‌شیوه سنتی و خانگی تهیه می‌شود.

۳۵. آب انار

1752219277 82 غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و

در افسانه‌های ترکی انار نماد زیبایی، باروری و بسیاری است. این میوه قشنگ در همه‌جای ترکیه به چشم می‌خورد. آب انار نوشیدنی بی‌نظیری است که خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و کلسترول خون را افت می‌دهد. به همین علت است که این نوشیدنی در ترکیه طرف‌دار دارد و تعداد بسیاری از دکه‌های اغذیه‌فروشی در استانبول آب آنار تازه دارند.

۳۶. نعناع لیمو

1752219277 976 غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و

نعناع لیمو هم یکی دیگر از نوشیدنی‌های سنتی ترکیه است که با جوشاندن قطعات لیمو همراه با نعنای خشک در آب تهیه می‌شود. این نوشیدنی مقوی زمستانی بدن را در برابر سرماخوردگی مقاوم می‌کند و به‌نظر مادران ترک جلوی زکام و عطسه را می‌گیرد. برای اثرگذاری هرچه زیاد تر نعناع لیمو بعضی اوقات به آن عسل و برگ تازه فلفل نیز اضافه می‌کنند. مزه این نوشیدنی برای تعداد بسیاری از گردشگران تازه است.

غذاهای ترکیه‌ای مجلسی

1752219277 227 غذاهای محلی ترکیه؛ ۳۷ مورد از غذاهای ترکیه خوشمزه و

  1. اسکندر کباب: کباب ورقه‌ای از گوشت بره با سس گوجه، ماست و کره، سرو شده روی نان پیده، مناسب مهمانی‌های رسمی.
  2. مانتی: خمیرهای کوچک پرشده با گوشت، سرو شده با ماست سیر‌دار و سس کره، پیش‌غذای مجلسی و لذیذ.
  3. هونکار بیندی: گوشت بره روی پوره بادمجان دودی با پنیر و کره، غذایی اشرافی و خوش‌طعم.
  4. کوزو تندیر: بره پخته‌شده در تنور با بافت نرم، همراه با برنج ادویه‌دار، اختصاصی مراسم‌های خاص.
  5. کارنی یاریک: بادمجان شکم‌پر با گوشت و سبزیجات، پخته در فر، گزینه‌ای قشنگ و خوشمزه برای مهمانی.
  6. آدانا کباب: کباب تند از گوشت چرخ‌کرده بره، گریل‌شده با گوجه و نان، پرطرفدار در مجالس.
  7. ایمام بایلدی: بادمجان پرشده با سبزیجات و روغن زیتون، غذای گیاهی مجلسی و خوش‌عطر.
  8. بورک: لایه‌های خمیر یوفکا با پنیر، گوشت یا اسفناج، پیش‌غذای ترد و دلنشین برای هر مراسم.
  9. میدیه دلمه: صدف سیاه پرشده با برنج و ادویه، سرو با لیموترش، مناسب مهمانی‌های لوکس.
  10. پرده پیلاو: برنج و گوشت پیچیده‌شده در خمیر نازک، غذایی قشنگ و سنتی برای عروسی‌ها.

سؤالات رایج درمورد غذاهای معروف ترکیه

۱. بهترین غذای ترکیه ای با بادمجان چیست؟

کارنی یاریک، هونکار بَیَندی و ایمام باییلدی سه تا از غذاهای معروف ترکیه می باشند که غذای ترکیه ای با بادمجان محسوب خواهد شد.

۲. کدام غذای ترکیه ای با گوشت چرخ کرده درست می‌شود؟

لاهماجون، مانتی، ایچلی کوفته (کوفته مغزدار) و ایمام باییلدی چهار تا از غذاهای معروف ترکیه می باشند که با گوشت چرخ‌کرده درست خواهد شد.

۳. غذاهای خیابانی استانبول کدام‌ها می باشند؟

تعداد بسیاری از غذاهای محلی ترکیه که در این مقاله معارفه شده‌اند، جزو غذاهای خیابانی استانبول هم می باشند، از جمله:

  • لاهماجون؛
  • دونر؛
  • دوروم؛
  • ایچلی کوفته (کوفته مغزدار).

منبع های دیگر: tasteatlas.com


فروشگاه چطور - مجموعه صوتی چطور می‌توانیم شادتر زندگی کنیم؟


فرمول نشاط و مثبت‌اندیشی را یاد بگیرید و با افسردگی خداحافظی کنید




هشدار! این نوشته فقط جنبه آموزشی دارد و برای منفعت گیری از آن ملزوم است با پزشک یا متخصص وابسته مشورت کنید. اطلاعات زیاد تر

اصول و راه حلهایی کاملا عملی برای یادگیری سریع و ماندگار هر زبان تازه


دسته بنی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

اخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]