ترفندهای رستورانی برای تهیه قورمه سبزی | لعاب دار کردن قورمه سبزی_آفتاب وطن
[ad_1]
به گزارش آفتاب وطن
برای داشتن یک قورمه سبزی خوشمزه یکی از نکات زیاد مهم سبزی می باشد. ترکیب سبزی و مقدار دقیق آن که علتمی شود رنگ و لعاب سبزی قورمه زیاد تر شود.
سبزی قورمه از تره که علتمی شود طعم تند و تیزی داشته باشید و جعفری و گشنیز و شنبلیله که علتخوش عطر شدن آن می شود که مقدار دقیق آن را می توانید در جدول زیر مشاهده کنید. سبزی را پاک کنید و وقتی که آب آن رفت باید زیاد ریز خرد کنید.
برای سرخ کردن سبزی قورمه باید آن را با روغن جامد سرخ کنید و از ابتدا که سبزی را داخل تابه می ریزید حتما روغن را اضافه کنید و روی حرارت متوسط خوب سرخ کنید تا رنگ سبزی تیره شود، این کار ممکن ۱ ساعت زمان ببرد.
اندازه دقیق سبزی قورمه برای ۱ کیلوگرم
تره: ۳۰۰ گرم
اسفناج: ۳۰۰ گرم
گشنیز: ۱۵۰ گرم
جعفری: ۱۵۰ گرم
شنبلیله: ۱۰۰ گرم
گوشت مناسب برای قورمه سبزی و لعاب دار کردن قورمه سبزی
برای داشتن یک قورمه سبزی خوشمزه انتخاب گوشت زیاد مهم است. گوشت سر دست یا دنده و قلم بهترین انتخاب برای داشتن یک خورش خوشمزه و لذیذ است. اگر گوشت شما فریزز شما می بود نیم ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا یخ آن باز شود.
گوشت را با پیاز با شعله ملایم حداقل برای ۱۰ تقت تا گوشت خوب تحول رنگ دهد و سرخ شود و یه آن فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و حتما روی گوشت آب جوش بریزید تا بهتر پخته شود.
لعاب دار کردن قورمه سبزی ؛ اندازه دقیق سبزی قورمه برای یک کیلوگرم چه مقدار است؟ | ترفندهای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی
لوبیا برای قورمه سبزی و لعاب دار کردن قورمه سبزی
انتخاب لوبیا نیز برای قورمه سبزی یکی دیگر از نکات مهم می باشد. شما می توانید از لوبیا قرمز، چیتی یا چشم بلبلی منفعت گیری کنید که این کاملا سلیقه ی می باشد ولی منفعت گیری از لوبیا چیتی علتلعاب زیاد تر در خورش می شود.
لیمو عمانی برای قورمه سبزی و لعاب دار کردن قورمه سبزی
لیموعمانی یکی از چاشنی زیاد مهم برای تهیه قورمه سبزی می باشد که شما می توانید در سه نوع به خورش اضافه کنید. از خود لیموعمانی منفعت گیری کنید آن را از وسط به دو نیم کنید و هسته لیمو را خارج کنید و داخل آب ولرم قرار دهید تا تلخی آن از بین برود. یا می توانید از پرک لیموعمانی یا رب لیمو عمانی منفعت گیری کنید تا اصلا خورشت تلخ نشود.
مسئله: دقت کنید حتما لیموعمانی را پوست بگیرید و فقط پرک را اضافه کنید چون همه روغن قورمه سبزی داخل لیموعمانی جمع می شود و بهتر است از پرک یا اسلایس لیمو یا رب لیمو عمانی منفعت گیری کنید.
ادویه مخصوص قورمه سبزی برای لعاب دار کردن قورمه سبزی
قورمه سبزی همانند دیگر غذاها نیاز به ادویه دارد و شما می توانید فقط از فلفل سیاه و زردچوبه منفعت گیری کنید و یا برای داشتن عطر و مزه بهتر است از ادویه های مخصوص قورمه سبزی در عطاری که به طور پودر شده و آماده است منفعت گیری کنید.
راز سیاه شدن و جا افتادن قورمه سبزی
لعاب دار کردن قورمه سبزی، اما چند مسئله مهم وجود دارد تا قورمه سبزی جا افتاده و رستورانی شود که در این قسمت شما می توانید با مراعات کردن آن ها یک قورمه سبزی درجه یک رستورانی داشته باشید و برای مهمانی منفعت گیری کنید.
از روغن نسبتا بسیاری برای سرخ کردن سبزی منفعت گیری کنید.
می توانید به دلخواه ۱ حبه سیر موقع تفت دادن پیاز منفعت گیری کنید طعم فوق العاده ی در خورش تشکیل می کند.
قورمه سبزی خوب باید نزدیک به ۸ ساعت پخته شود تا جا بیفتد.
بهتر است حرارت کم باشد و از ابتدا آب مناسب اضافه کنید و در میانه پخت مجدد آب نریزید.
می توانید از آبغوره یا آبلیموترش تازه نیز منفعت گیری کنید.
در برخی از رسپی برای عطر و رنگ بهتر از ۱ ق غذا خوری رب انار نیز منفعت گیری می کنند.
سپس از اضافه کردن چاشنی باید نیم ساعت فل بخورد تا طعم ها به خورد خورشت برود.
مسئله: در اواسط پخت سبزی خشک شنبلیله را اضافه کنید تا عطر و رنگ خورشت را بی نظیر کند.
ترفندهای رستورانی برای داشتن قورمه سبزی
در قورمه سبزی های رستورانی مشاهده می کنید که سبزی قورمه بشدت سیاه شده است و زیاد جا افتاده می شود. برای داشتن یک خورش قورمه سبزی رستورانی باید نکات ذیل را مراعات کنید:
یک ترفند زیاد قدیمی در تهیه خورشت قورمه سبزی این می باشد که در ۵ دقیقه انتهای دو تکه یخ داخل خورش بی اندازید این کار علتشوک دادن به خورشت می شود.
منفعت گیری از عصاره قلم یا آب گوشت می توانید لعاب قورمه سبزی را زیاد تر کند. قلم را در آب بجوشانید و آن را صاف کنید و برای تهیه غذا های سنتی منفعت گیری کنید.
لوبیا از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن از بین برود و اگر از لوبیا قرمز منفعت گیری می کنید بهتر است لوبیا را یک بار بجوشانید و آب قرمز را دور بریزید./ عصر ایران
دسته بنی مطالب
[ad_2]
منبع