قیمتهای نجومی در بازار گوجه فرنگی
[ad_1]
قیمت کنسرو رب گوجه فرنگی در بازار روز برای تاریخ ۹ آذر ۱۴۰۲ اظهار شد که بر پایه آن قیمت کنسرو رب گوجه فرنگی شاهسوند ۸۰۰ گرمی مبلغ ۴۵ هزار تومان است.
قیمت کنسرو رب گوجه فرنگی
قیمت کنسرو رب گوجه فرنگی ۸۰۰ گرمی طایفه چین چین مبلغ ۵۵ هزار تومان قیمت خورده است که نسب به قبل افت یا افزایشی نداشته است .
قیمت رب گوجه فرنگی طبیعی
قیمت یک کیلوگرم رب گوجه فرنگی خالص خانگی بدون افزودنی مبلغ ۱۰۵ هزار ۶۰۰ تومان اظهار شده است.
قیمت انواع رب گوجه فرنگی نوع نام محصول مقدار قیمت / تومان
| رب خانگی و ارگانیک | رب گوجه فرنگی خانگی | یک کیلوگرم | ۱۰۵,۶۰۰ |
| رب گوجه فرنگی ارگانیک پخت تیر۱۴۰۲ | ۹۰,۰۰۰ | ||
| رب گوجه فرنگی خالص خانگی بدون افزودنی | ۶۴,۰۰۰ | ||
| کنسرو رب گوجه فرنگی | چین چین | ۸۰۰ گرم | ۵۵,۰۰۰ |
| شاهسوند | ۴۵,۰۰۰ | ||
| همدانیان | ۴۵۰۰ گرم | ۳۴۵,۰۰۰ | |
| طایفه | ۸۰۰ گرم | ۴۵,۰۰۰ |
برای مطالعه زیاد تر درمورد قیمت انواع مواد غذایی در بازار روز می توانید به سرویس”مواد غذایی” اقتصاد آنلاین مراجعه کنید دقت داشته باشید این قیمت ها از فروشگاه های آنلاین استخراج شده اند و اقتصاد آنلاین دخل و تصرفی در قیمت ها ندارد.
آخرین اخبار بازار قیمت گوجه فرنگی
به نقل از اقتصاد آنلاین به نقل از فارس، ایوب فصاحت مدیرعامل سازمان میدان ها شهرداری تهران امشب، سه شنبه ۷ آذر ۱۴۰۲ در برنامه تهران ۲۰ ضمن اشاره به قیمت گوجه فرنگی در میدان ها شهرداری او گفت: ما برای آنکه سوء منفعت گیریای صورت نگیرد و مصرف کنندگان هم متضرر نشوند، گوجه فرنگی را به سه دسته گوجه انباری، بوته ای و گلخانه ای تقسیم کردیم که قیمت آنها به ترتیب برای آنکه مصرف ۲۰، ۲۶ و ۳۰ هزار تومان است.
او همین طور گفت: با هماهنگی های صورت گرفته با وزارت جهاد کشاورزی به زودی قیمت گوجه متعادل خواهد شد.
۱۰ روز آینده بازار گوجه به اعتدال خواهد رسید
مصطفی دارایی نژاد رئیس اتحادیه بارفروشان میوه و تره بار تهران ضمن اشاره به علت گرانی گوجه فرنگی او گفت: متاسفانه در بارندگیهای تازه که با تگرگ همراه می بود، تعداد بسیاری از گوجهها ازبین رفتند و همین امر تبدیل گران شدن قیمت گوجه فرنگی شد.
او گفت: از ۱۰ روز آینده بازار به اعتدال خواهد رسید و گوجه در هر کیلو ۱۰ هزار تومان کم شدن قیمت خواهد داشت.
دارایی نژاد او گفت: قیمت گوجه انباری که در سطح شهر ۲۰ هزار تومان است هم اکنون در میدان به طور ۱۷ هزار تومان قیمت گذاری میشود به این علت که غرفه دار هزینه حمل و نقل و هزینه غرفه را دارد و برای غرفهدار رقمی پایین تر از این قیمت مناسب نیست.
رئیس اتحادیه بارفروشان میوه و تره بار تهران ضمن اشاره به صادرات گوجه به دیگر سرزمین ها افزود: ما هم اکنون در این افتگوجه، به عراق، پاکستان و برخی از کشورهای حوزه خلیج فارس، تا هزار تن صادرات داریم و از وزارت کشاورزی تقاضا داریم این مقدار صادرات را به تهران ارسال کنند چرا که همه سرزمین از تهران تغذیه خواهد شد.
او گفت: در برخی از روستاهای استان بوشهر کشت گوجه به علت بارندگی عقب افتاده است و به همین علت هم اکنون گوجه هایشان دو رنگ میباشد و ما قول میدهیم در ۱۰ روز آینده، با رسیدن این گوجه ها، قطعاً کم شدن قیمت را ناظر خواهیم می بود.
دارایی نژاد با اشاره به برنامه ریزی برای میوه شب یلدا او گفت: برای شب یلدا برنامه ریزی های ملزوم صورت گرفته و میوه مورد نیاز را دپو کرده ایم.
رئیس اتحادیه بارفروشان میوه و تره بار تهران در آخر گفت: هم اکنون قیمت انار از ۱۰ هزار تومان تا ۴۰ هزار تومان، قیمت پرتقال از ۸ هزار تومان تا ۱۷ هزار تومان آماده پخش است این چنین هندوانه هم هم اکنون ۱۵ هزار تومان تا ۱۷ هزار تومان است که به لطف خدا برای شب یلدا، با قیمت کمتری اراعه می کنیم.
چرا رب گوجه فرنگی را کنسرو کنیم؟
نحوه کنسرو کردن رب گوجه یکی از آموزشهای زیاد ساده و عالی برای افراد خانهدار است. مطابق بازدید های مجله مکنزی رب گوجه فرنگی محصولی پرمصرف و محبوب در آشپزخانههای ایرانی است. تعداد بسیاری از غذاها، خوراکیها و سسهای زیاد لذیذ با رب گوجهفرنگی درست خواهد شد. این محصول میتواند رنگ، بو و مزه خاصی به هر خوراکی ببخشد. در این قسمت تصمیم داریم به این سوال که چطور رب گوجه را کنسرو کنیم؟ جواب دهیم. اگر از طرفداران این چاشنی هستید و میخواهید بهترین منفعت گیری را از آن داشته باشید، تا آخر همراه ما باشید.
قبل از اغاز آموزش کنسرو کردن رب گوجه ابتدا ملزوم است دلایل این کار را بازدید کنیم. وقتی که تصمیم داریم رب گوجه فرنگی خانگی درست کنیم، یکی از مشکلات و دغدغههای مهم ما، جلوگیری از فاسد شدن آن است. از آنجا که تهیه رب گوجه فرنگی در خانه کار مشکلی است و نیاز به صرف انرژی و زمان زیاد بسیاری دارد، افراد تصمیم میگیرند که حجم بالایی از این محصول را درست کنند. با این کار دیگر ملزوم نیست هر چند زمان یک بار مجددا بساط درست کردن رب گوجه را پهن و زحمت چند برابری را تحمل کنیم. اما این حجم بالا، مشکلاتی را با خود به همراه دارد. رب گوجه از محصولاتی است که به شدت کپک میزند و فاسد میبشود. از آنجا که ما نمیتوانیم حجم بالایی از این محصول را در زمان زمان کوتاهی مصرف کنیم و علاقمندیم از رب گوجه درست شده در فصول سرد سال نیز منفعت ببریم، این اتفاق زیاد آزاردهنده خواهد می بود.
برای جلوگیری از فاسد شدن و کپک زدن رب گوجهفرنگی و ذخیره آن برای فصلهای بعدی سال، یک روش زیاد مناسب وجود دارد، آن هم کنسرو کردن است. اصلا کنسرو کردن روش و فرآیندی است که علتنگهداری زیاد تر خوراکیهای گوناگون میبشود. اگر دقت کرده باشید، تاریخ انقضا و زمان ماندگاری رب گوجههای کارخانهای زیاد زیاد تر از محصولات خانگی است. این افزایش زمان زمان به علت مواد نگهدارنده نیست، بلکه به علت کنسروی بودن رب گوجه است. بعد با این حساب برای نگه داری کردن رب گوجهفرنگی از شر فساد و کپک، باید آن را کنسرو کنیم، اما چطور؟
روش کنسرو کردن رب گوجه
برای کنسرو کردن رب گوجه چند روش گوناگون وجود دارد. این فرایند زیاد ساده است و نیاز به مواد اولیه خاصی ندارد. برای اغاز به این موارد نیاز داریم:
رب گوجه فرنگی تازه و داغ
شیشه تمیز با در پوش و ابعاد مناسب
نمک
آب جوش
در این روش برای تهیه کنسرو رب گوجه فرنگی باید فرایند بسته بندی و کنسرو بلافاصله سپس از پایان عملیات تبدیل گوجه فرنگی به رب گوجه انجام بشود. در قبل نحوه تهیه رب گوجه فرنگی را ذکر کردهایم. در آخرین مرحله سپس از آنکه حرارت را خاموش کردید و میخواستید رب گوجه را از قابلمه جدا کنید، در آن لحظه باید ظرف شیشهای را آمادهی کنسرو کردن کنید. برای اینکار دقت کنید ظرف کاملا تمیز باشد. این چنین درب ظرف باید به خوبی بسته بشود تا هیچگونه هوایی داخل آن نشود.
با یک قاشق، رب گوجه فرنگی تازه را به ظرف شیشهای منتقل کنید. در بین هر چند قاشق، مقداری نمک بریزید. نمک زمان ماندگاری رب گوجه فرنگی را افزایش میدهد و ضد باکتری است. وقتی که ظرف پر شد، به وسیله پشت قاشق رب گوجه را سختی دهید تا هیچ فضای اضافهای باقی نمانده باشد. دقت داشته باشید، کثیفی، آلودگی و اکسیژن، عوامل مهم فساد رب گوجه به حساب میآیند. در لایه آخر رب گوجه درون ظرف، مقداری روغن مایع یا زیتون اضافه میکنیم، سپس درب را با شرایطی که در ادامه خواهیم او گفت، روی شیشه میگذاریم و محکم میبندیم. سپس شیشه کنسرو رب گوجه را بعد از تعدیل دما به فضای خنک و تاریکی منتقل کنید.
شرایط ظرف مورد منفعت گیری برای کنسرو گوجه فرنگی
برای کنسرو کردن رب گوجه با اهمیت ترین بخشی که با آن سروکار دارید، شیشه کنسرو است. شیشه مورد نظر شما باید قبل از انتقال رب گوجه به آن، آماده باشد. برای این کار، ابتدا باید ظرفهای مورد نظر را به خوبی تمیز کرده و شستشو دهید. سپس باید یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید. بعد از ۲۰ دقیقه وقتی که آب به مرحله جوش رسید، شیشهها را به قابلمه منتقل کنید. دقت کنید، شیشهها نباید سرد یا خنک باشند، چون به گمان زیاد شکسته خواهد شد. شیشهها و درب آنها را درون آب جوش بگذارید و تا ۱۰ دقیقه چشم به راه بمانید، سپس حرارت را خاموش کنید.
در آخر شیشهها را جدا کرده و بگذارید خشک شوند. در این قسمت از تماس شیشهها با چربیها و آلودگیها خودداری کنید. در مرحله آخر کنسرو رب گوجه، وقتی که خواستید درب شیشه را ببندید، دقت داشته باشید که درب باید داغ باشد. داغی ظرف و درب رب گوجه علتمیبشود که هوا به هیچ گفتن داخل ظرف نشود و زمان زمان ماندگاری رب گوجه افزایش اشکار کند. دقت داشته باشید، نباید در میانه زمان وقتی که رب گوجهها در حالت کنسروی قرار دارند، ظروف آنها باز و بسته شوند. بعد از یک بار باز کردن درب ظرف، باید آن را مصرف کنید و دیگر نمیتوانید آن را کنسرو کنید./ اقتصاد آنلاین
[ad_2]
منبع