این کیک کرامبل توت فرنگی را با روشی متفاوت بپزید_آفتاب وطن

1713921138 این کیک کرامبل توت فرنگی را با روشی متفاوت بپزید آفتاب

[ad_1]
به گزارش آفتاب وطن

کیک‌ها ازجمله دسر‌ها و عصرانه‌های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا می باشند که در انواع میوه‌ای، خامه‌ای، شکلاتی، پنیری و… تهیه خواهد شد که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. کیک‌های میوه‌ای به علت عطر و بوی میوه تازه‌ای که در آن‌ها به کار رفته است، همیشه پر طرفدار و محبوب می باشند.

به گزارش فرارو، کیک توت فرنگی یکی از انواع کیک‌های میوه‌ای است که به علت داشتن توت فرنگی تازه در ترکیباتش زیاد خوش طعم است و عطر و بوی دل‌پذیری دارد. به شما مطمعن می‌دهیم که تا به حال خوشمزه‌تر از این کیک توت فرنگی نخورده‌اید.

کرامبل نوعی پوره آرد، شکر و کره است که روی سطح کیک قرار می‌گیرد و طعم خوبی به کیک می‌دهد. اگر دوست دارید این کیک کرامبل توت فرنگی خاص و خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این نوشته با ما همراه باشید.

مواد ملزوم

تخم مرغ: ۳ عدد

کره: ۱۰۰ گرم

آرد سفید قنادی: یک و یک چهارم لیوان

ماست پرچرب: ۳ قاشق غذاخوری

شکر: دو سوم پیمانه

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

بکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

مواد ملزوم برای لایه کرامبل کیک

شکر: یک چهارم لیوان

آرد قنادی: نصف لیوان

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ها درباره انتخابات، سیاست، اقتصاد، ورزش، حوادث، فرهنگ و گردشگری را در آفتاب وطن بخوانید.

کره سرد: ۵۰ گرم

توت فرنگی: ۱ پیمانه

نشاسته ذرت: ۱ قاشق چای‌خوری

نحوه تهیه

برای درست کردن این کیک توت فرنگی خوشمزه ابتد اباید کرامبل یا لایه رویی کیک را آماده کنید. برای این کار آرد قنادی، شکر و کره سرد را با هم مخلوط کنید و با دست یا چنگال مواد را خوب ورز بدهید تا به حالت پوره پوره تبدیل شود. اکنون کرامبل آماده را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.

برای درست کردن کیک ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده است، داخل یک کاسه بیندازید و شکر را به آن اضافه کنید. اکنون همزن برقی را روشن کنید و کره و شکر را به زمان ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و شفاف شود، سپس تخم مرغ‌ها را همراه با وانیل اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر مواد را با همزن بزنید.

در مرحله سپس ماست را اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید. اکنون همزن را کنار بگذارید و آرد و بکینگ پودر را که از قبل با هم مخلوط و سه بار الک کرده‌اید، کم کم و طی سه مرحله به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا با مواد کیک مخلوط شود.

کف یک قالب مناسب را با کره سرد چرب کنید، سپس کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید. مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی آن را با لیسک صاف کنید. دلواپس نباشید، چون مایه این کیک کمی سفت و غلیظ است.

توت فرنگی‌ها را خرد کنید و برای این که روی کیک آب نیندازد با نشاسته ذرت و یک قاشق شکر مخلوط کنید و سپس روی سطح کیک بریزید و با قاشق پخش کنید. در آخر کرامبل آماده را از یخچال خارج کنید و با دست روی توت فرنگی‌ها بپاشید.

قالب کیک را داخل فر برقی ۱۷۰ درجه که از قبل گرم کرده‌اید، به زمان ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار بدهید تا کیک بپزد. این دما برای فر‌های گازی ۱۸۵ درجه و زمان زمان ۴۵ دقیقه است. سپس از این که کیک پخت، اجازه بدهید کاملا خنک شود، سپس کیک را داخل ظرف سرو برگردانید و میل کنید، نوش جان.

قبل از تهیه هر نوع کیک و شیرینی باید این نکات را در رابطه مواد اولیه مراعات کنید تا نتیجه مطلوب‌تری بگیرید

این کیک کرامبل توت فرنگی را با روشی متفاوت بپزید

 

۱- برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید؛ به این علت تلاش کنید حداقل نیم ساعت قبل از اغاز همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند.

۲- طبق معمولً درجه حرارت و زمان زمان پخت در فر‌های گوناگون متفاوت است. به گفتن مثال اگر در دستور حرف های شده دمای ۱۷۵ درجه به زمان ۴۵ دقیقه ذکر شده، امکان پذیر در فر شما با این دما و زمان زمان نتیجه مساعد حاصل نشود. یقیناً دلواپس این نوشته نباشید. با چندبار منفعت گیری از فر فهمید می‌شوید که چه دما و زمان وقتی برای پخت کیک‌ها در فر شما مناسب است.

با این حال به این نوشته دقت داشته باشید که طبق معمولً درجه حرارتی که در دستور‌ها حرف های می‌شود، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی منفعت گیری می‌کنید، دما را بین ۱۰ تا ۲۰ درجه سانتی‌گراد بیش‌تر بگذارید. اما دمایی که حرف های می‌شود، باز هم به فر شما بستگی دارد.

باید قلق فر دست‌تان بیاید. با چند بار امتحان کردن فهمید دما و زمان زمان پخت خواهید شد. همیشه هنگامی مواد اولیه را آماده کردید و روی میز کار قرار دادید، قبل از اغاز به کار فر را روشن کنید؛ چون برای تهیه هر نوع کیک یا شیرینی باید فر را از قبل روشن کنید تا موقعی که خواستید کیک را در فر بگذارید، فر کاملاً گرم شده باشد.

۳-تلاش کنید یک ترازوی دیجیتال و پیمانه‌های استاندارد آشپزی تهیه کنید؛ چون در تهیه کیک و شیرینی اندازه‌های دقیق مواد اولیه زیاد مهم است.

۴- همیشه زمان به هم زدن تخم‌مرغ چندین بار هم‌زن را خاموش کنید و اطراف ظرف را با پشتیبانی لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذره‌ای از تخم‌مرغ به طور هم نزده داخل کیک نباشد. در غیر این صورت با وجود این که از وانیل و یا اسانس منفعت گیری می‌کنید، باز هم کیک بوی تخم‌مرغ می‌گیرد.

۵- همیشه برای پخت هر کیکی آرد و مواد خشک دیگر همانند پودر کاکائو را ۳ بار الک کنید. این کار علتهواگیری و سبک شدن آرد می‌شود. درنتیجه بافت کیک شما بهتر می‌شود. مسئله مهم فرد دیگر که باید در رابطه آرد به آن دقت کنید، کیفیت آرد‌های حاضر در بازار است که با هم تفاوت دارند.

به همین علت مشابه با کیفیت آرد امکان پذیر مقدار آن کم‌تر یا زیاد‌تر از مقداری شود که در دستور حرف های شده است؛ به این علت موقع اضافه کردن آرد به این قضیه دقت داشته باشید. اگر دیدید مواد کیک درحال سفت شدن است؛ ولی تا این مدت مقداری از آرد باقی مانده است؛ یعنی آردی که اضافه کرده‌اید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید.

اگر هم مطابق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد کیک تا این مدت به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی زیاد تر آرد اضافه کنید؛ به این علت شما همیشه مقدار آردی را که در دستور حرف های شده است، تهیه کنید. حال امکان پذیر این مقدار با دقت به کیفیت آرد کم یا زیاد شود.

۶- یک مسئله زیاد مهم که در پخت انواع کیک باید مراعات کنید، این است که در فر را قبل از ۳۰ دقیقه به هیچ گفتن باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، همه زحمات شما هدر می‌رود؛ چون کیک شما پف نمی‌کند.

۷-در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب نسبت به مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه مساعد نمی‌گیرید. همیشه باید قالبی را انتخاب کنید که هنگامی مواد کیک را در آن ریختید، ۳/۱ قالب شما خالی بماند. یقیناً همه این موارد نیاز به استعداد دارد. احتمالا بار اول فهمید نشوید چه قالبی مناسب است. باید چند بار کیک درست کنید تا چشم شما به اندازه‌ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.

۸- هنگامی می‌خواهید کیک را در قالب بریزید، از وسط بریزید. سپس به اطراف پخش کنید. تلاش کنید کیک را طوری در قالب بریزید که مواد به طور یک‌نواخت همه جا پخش شود.

۹- مسئله مهم دیگر در پخت کیک انتخاب جنس قالب است. قالب‌های متنوع و گران‌قیمت بسیاری در بازار حاضر است. هنگامی برای خرید قالب مراجعه می‌کنید، باتوجه به تنوع امکان پذیر در انتخاب قالب سردرگم شوید. یکی از بهترین قالب‌ها برای تهیه انواع کیک که نسبت به دیگر قالب‌ها قیمت مناسبی هم دارد، قالب‌های گالوانیزه است که طبق معمولً می‌توانید آن‌ها را از همه لوازم قنادی‌ها تهیه کنید. این قالب‌ها در مطرح‌ها و شکل‌های گوناگون موجودند.

 

دسته بنی مطالب

خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

اخبار اجتماعی

اخبار فرهنگی

کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع